Zerrin Özer Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki programına konuk olmuş ve yıllar önce kendisine tecavüz eden müzik yapımcısının Ümit Güner olduğunu açıkladı. Program sonrasında bazı görsel ve yazılı basında müzik yapımcısı Ümit Güner yerine ünlü sunucu ve seslendirme sanatçısı Güner Ümit’in fotoğrafları yayınlanmıştı.
Ünlü sunucu ve seslendirme sanatçısı Güner Ümit bu çirkin hata ve benzetme sonrasında Ali Eyüboğlu ve Seher Kılıç’ın Youtube’da yaptığı Magazin Noteri programına konuk oldu. Basında çıkan resimlere isyan eden Ümit olayın perde arkasını anlattı. Haberin çıkmasından sonra ailece perişan olduklarını ve uyku uyuyamadığını belirten Güner Ümit, “Bir haftadır ailece çok sıkıntılar çekiyoruz bu olaylardan dolayı. Uyuyamıyorum artık. Robert de Niro’nun bir sözü var. ‘Bu kötü dünyanın bir de cehennemi var.’ diye on gündür bunu yaşıyorum” dedi.
Ali Eyüpoğlu’na bu süreçte yaşadıklarını anlatan Güner Ümit “En son televizyon ekranlarına 2006 yılında çıktıktan sonra kendi halimde bir yaşam sürdüm. Sosyal medya hesabım olmadığı için yaşanan talihsiz olayı arkadaşlarım haber verdi. Benim bu olayla en ufak yakından ve uzaktan bir ilgim yok. Yıllar önce aynı şeyi Orhan Gencebay’ın da başına gelmişti. Şimdi de ihale bana kaldı. Pantolonu uyduramadılar, gömleği bana verdiler!”
Usta sanatçı başına gelen durumun ardından yasal haklarını arayacağını da söyledi.