Kurmuş olduğu Ahbap Derneği vasıtasıyla ve şahsi olarak bir çok sosyal sorumluluk projelerime attığı imzalarla gönüllere taht kuran Haluk Levent ülkemizde koronavirüs vakasına seyirci kalmadı ve bir çok ailenin aylık temek gıdalarının karşılanması için harekete geçti.
HALUK LEVENT’İN ÇAĞRISINA BÜYÜK İLGİ
Kendine ait sosyal medya hesabında bir açıklama yapan Haluk Levent, herkesi bu yardım çağrısına davet ederek günün dayanışma günü olduğuna dikkati çekerken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “ Ben hiç kimseden daha fazla hayırsever değilim. Sadece sizlerden daha fazla koordineli çalışıyorum. Hadi gelin Ahbap’ları sizlerde kucaklayın. Gün dayanışma günüdür. Tek tek değil birlik içerisinde hareket edelim. Hepinizi seviyor ve sizleri bekliyoruz” paylaşımında bulundu. Haluk Levent’in bu çağrısı bir anda çığ gibi büyüyerek bir çok ünlü sanatçı, sporcu, işadamı, işkadını destek açıklamalarında bulundular.
ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM DESTEK VERDİ
Haluk Levent’in paylaşımı sonrasında “Dayanışma Günleri” adı verilen bağış kampanyasına Bulut Aras İyinemli, Merih Demiral, İbrahim Çelikkol, Caner Erkin, Orhan Ovacıklı, Mehmet Topal, Mert Hakan Yandaş, Cenk Tosun, Murat Boz, Hakan Balta, Seda Sayan gibi bir çok magazin ve spor dünyasının isimlerinden ciddi bağışlar yağmaya başladı. Şu ana kadar ünlü isimler arasında Murat Boz başı çekerek “Dayanışma günleri” kapsamında tam 1000 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini açıklayarak en çok bağışta bulunan isim oldu.