Ortaya çıktığı günden itibaren dünyada binlerce kişinin ölümüne neden olan Koronavirüsün ülkemize sıçramasından sonra ülke genelinde tedbir seviyesi en üst düzeye çıkarılırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklama ile vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça yurt dışına çıkmamasını ve yurt dışından dönüş yapanların da 14 gün boyunca kendilerini evlerinde karantina altında tutması konusunda uyarmıştı.
ŞEYMA SUBAŞI ve SEVGİLİSİ TESTTEN GEÇİRİLDİLER
Bu uyarılara aldırış etmeyen Şeyma Subaşı sevgilisini ülkemize davet etmiş ve sevgisi Guido Senia ile gece hayatına çıkarak insanların arasına çıkmıştı. Bu konuda sosyal medyada binlerce kişi yaptıkları paylaşımlarda bu konuda gereken tedbirlerin uygulanmadığını dile getirerek tepkilerini dile getirmesi sonucu Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido Senia koronavirüs endişesiyle Taksim Eğitim ve Araştırma hastanesine getirilerek testten geçirildiler.
TEST SONUCU NEGATİF ÇIKTI
Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido Senia’nın Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan testlerinin sonuçları negatif çıkarken ölümcül virüsün 14 günlük kuluçka dönemi olması nedeniyle bu süre zarflarında evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıldılar.
ŞEYMA SUBAŞI AÇIKLAMA YAPTI
Şeyma Subaşı yaptırdığı test sonrasında, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
“Koronavirüs salgınını önlemek için Sağlık Bakanlığı’nın aldığı önlemler kapsamında biz de bir akşam Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde misafir edildik. Bizlerin sağlığı için çaba gösteren sağlık bakanlığı çalışanlarına ve gösterdikleri misafirperverlik için bir kez daha teşekkür eder tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım.” notu ile takipçileri ile paylaştı.