Bir çok dizide oynayan ve tiyatro oyuncusu Ceren Erginsoy avukatı Ali Barış Çabuk aracılığı ile Anadolu Aile Mahkemesi’ne boşanma dilekçesi vererek eşi Erdem Özcan ile aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu ve anlaşmalı olarak boşanmak istediğini belirtti.
Anadolu 17. Aile Mahkemesi’nde geçtiğimiz günlerde görülen boşanma davasına ünlü oyuncu Ceren Erginsoy, avukatı Ali Barış Çabuk ile Ceren Erginsoy’un boşanma talebinde bulunduğu Erdem Özcan katıldı. Her iki taraf mahkemeye ortaklaşa sundukları bir protokol ile anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini belirtti.
Mahkeme hakimi tarafların boşanmalarına karar verirken hazırlanan protokol gereği çocukların velayeti konusunda ortak velayet olarak belirlerken çocukların anneleri ile beraber kalmasına karar verirken tarafların birbirlerinden nafaka talepleri, maddi ve manevi tazminat talepleri ve mal tasfiyesinden kaynaklı alacak talep edilmemesine, müşterek çocuklar için ayrı ayrı 5 bin lira tedbir nafakasının çocukların annelerinde kalacak olmasından dolayı annesine verilmesine karar verirken 10 yıl boyunca verilecek aylık 9 bin lira nafakanın dava tarihinden geçerli olarak Ceren Erginsoy’a ödenmesine hükmetti.
11 Haziran 2019 günü oyuncu Ceren Erginsoy, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Caddebostan sahili bisiklet yolu üzerinde piknik yapanları uyaran eşin Erdem Özcan’ın ve kızının saldırıya uğradıklarını ve şiddete maruz kaldıklarını açıklayarak olayı gören ve cep telefonu ile kaydetmiş olabilecek kişilerin kendisine ulaşmasını rica etmişti. Yaptığı paylaşım sonrasında bir vatandaşın saldırı anında çekmiş olduğu görüntüler ortaya çıkmıştı”.
Caddebostan sahilinde bisiklet yolu üzerinde piknik yapanları uyaran eşi Erdem Özcan ve kızının ciddi şiddete maruz kaldığını duyurarak, bu olayı görenlerin ve elinde video olanların kendisine ulaşmalarını istemiş, daha sonra da saldırı anının bir vatandaşın cep telefonu ile çekilen görüntüleri ortaya çıkmıştı.